Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Uskoro izlazi nova knjiga "U rukavicama mi je ionako prevruće"

 Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava.

Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!

 

Bruno Šimleša, autor bestselera “Škola života” i “Ljubavologija” u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima, najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našeg ljubavnog života.

U knjizi “U rukavicama mi je ionako prevruće” prvi su put, na jednome mjestu, objedinjene i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva.

Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego - bez rukavica.

Bruno Šimleša (1979.) dosad je objavio 6 knjiga. Prethodna knjiga Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) jedna je od najprodavanijih publicističkih naslova u Hrvatskoj, a njegove su knjige objavljene u Srbiji, Sloveniji i Makedoniji. Po struci je sociolog, a većinu ideja za knjige crpi iz dvanaestogodišnjeg rada s ljudima. Oženjen je i zahvalan otac trogodišnje djevojčice. Ponosan je na to što je izuzetno uporan u poboljšavanju svih životnih uvjeta na koje može utjecati te što je sve zreliji prihvatiti sve ono na što ne može utjecati.