Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Bruno se ošišao na ćelavo kako bi podržao sve koji se bore za zdravlje

 Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a kako i svake godine, vrhunac akcije je na Cvjetnom trgu u Zagrebu, ove godine je to palo na 15.10.
Bruno je ove godine vodio program za izvrsnu udrugu Sve za nju koja pruža psihološku pomoć oboljelima, ali i članovima njihove obitelji.
Ukazali su na javnozdravstvenu kampanju "Mi možemo. Ja mogu", informirali javnost o najnovijim dostignućima u liječenju, Ivan Dečak iz Vatre plesao je tango s korisnicama udruge od kojih su neke izvele i flash mob na Cvjetnom točno u podne.
Tada je uslijedilo Brunino šišanje. Naime, tog su mu tjedna u udruzi predložili da prihvati izazov šišanja na ćelavo i u sklopu kampanje "Čini pravu stvar" prikupi novce za udrugu. Cilj je bio skupiti 5000, ali zahvaljujući brojnim, brojnim donacijama skupljeno je čak 7000 kuna.
No mnogo važnije od toga, bilo je da su tu gestu podrške osjetili u čitavoj Hrvatskoj!
Bruno je izjavio da njemu kosa malo znači, ali je svjestan da ta gesta podrške znači jako mnogo onima koji se bore za zdravlje.
Sljedeće godine pokušat će uključiti i druge muškarce koji bi na taj način mogli iskazati podršku svojim suprugama, majkama, sestrama, prijateljicama...