Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

Bruno nominiran za komunikatora godine!

 Dokument HUOJ-a i njihovo obrazloženje Brunine nominacije prenosimo u cijelosti:

"U sklopu 10. dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), žiri je objavio pet nominacija za nagradu za Komunikatora godine.

Grand PRix je godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojom se dodjeljuju priznanja za izvrsnost u struci, ove godine u 13 natjecateljskih kategorija. Uz to, žiri dodjeljuje priznanja u tri posebne kategorije: Komunikator godine, Grand PRix za doprinos struci i Šipak godine (antikomunikator godine).

U kategoriji Komunikatora godine, članovi žirija, na temelju svoje stručne prosudbe predlažu osobe koje su se posebno, kvalitetom i stilom komunikacije istaknuli u proteklih godinu dana. To priznanje se uvijek dodjeljuje pojedincima prisutnima u javnom životu, ali koji ne dolaze iz struke odnosa s javnošću. Ove godine, po prvi put žiri je odlučio objaviti nominacije za nagradu Komunikatora godine, a nominirani su:

Boris Jokić, bivši voditelj kurikularne reforme, Marko Matijević, pokretač portala srednja.hr, Zdravko Marić, ministar financija, Bruno Šimleša, književnik te po prvi put u povijesti nagrade i jedan kolektiv: tim Hrvatske gorske službe spašavanja.

"Bruno Šimleša nije samo zanimljiv autor iz područja popularne psihologije i duhovnosti, već i svestrani komunikator koji vješto koristi razne komunikacijske kanale progovarajući o mnogim vrućim i ozbiljnim društvenim temama. Često se radi o temama koje dijele društvo i zbog kojih se nalazi na javnom udaru neistomišljenika. Dosljedan u svim svojim nastupima i komunikacijama pokazao je da je spreman i aktivističkim naporima pomoći senzibiliziranje javnosti, na primjer za borbu protiv raka. Ističe se progovaranjem o aktualnim temama i svojom vjerodostojnošću, ne upadajući u zamke populizma nego iskreno govoreći osobna iskustva i uvjerenja. Polemizira i odgovara autentično i argumentirano."

Više na linku:
http://www.huoj.hr/index.php?opt=news&act=mlist&id=4372&lang=hr