Bruno Šimleša Bruno Šimleša - službene stranice

5.2.2018. izlazi 9. Brunina knjiga Istine i laži o ljubavi!

 Knjiga sadrži četiri glavna poglavlja - LJUBAV JE ARIJA SVJESNOSTI, MARS I VENERA, NARODNE MUDROLIJE O LJUBAVI TE DUHOVNE MUDROLIJE O LJUBAVI.

U svom karakterističnom stilu Bruno odgovara na pitanja kako razviti osjećaj da zavređujemo ljubav, koliko se muškarci i žene doista razlikuju , trebaju li žene držati tri i pol kuta kuće...
Bavi se i nekim uvriježenim uvjerenjima o ljubavi - da li brak i djeca uništavaju ljubav i strast, ide li ljubav kroz želudac, zašto glumimo da smo Relationship Jesus te trebamo li zbog djece ostati u lošim brakovima i mnogim, mnogim drugima...
Posebno poglavlje tiče se Zakona privlačnosti jer dok teorija dok Zakona ima smisla, u praksi se mogu pronaći svakakvi besmisleni savjeti tipa: Želite li privući partnera, kuhajte za dvoje ili ostavite pola slobodnog ormara ili napišite na Fejsu da ste već u vezi i Svemir će vam odmah servirati partnera vaših snova. Valjda se pretpostavlja da je taj Svemir neki maloumnik kojeg možemo zavarati ovakvim jeftinim forama.
Naravno, Bruno objašnjava kako mudrije koristiti Zakon privlačnosti, tako da to ne vrijeđa našu inteligenciju!

Posebnost ove knjige je i 20-ak QR kodova koji vas izravno vode na Brunin YouTube kanal, odnosno na video koji dodatno objašnjava određenu temu.

Uživajte u čitanju!